Добредојдовте на нашиот веб сајт

24/7 достапни

Достапни сме секој работен ден од 08:00 - 16:00 часот во сите наши подружници*, како и секогаш достапни за нашите клиенти преку нашите контакт телефони/мејл адреси.

*Подружниците на граничните премини работат 24/7

Регистар на брокери

Регистарот на осигурителни брокери во НОБ Независен Осигурителен Брокер АД Скопје можете да го погледнете ОВДЕ.

Грижа за нашите клиенти

Како брокерско друштво, на кое примарна цел му се клиентите, се грижиме истите да добијат најповолни понуди и во случај на штета или било каков друг проблем, сме тука да ги разбереме и да застанеме позади нив.

Плаќање со картичка

Можност за плаќање со дебитна или кредитна картичка.

Нашата осигурителна понуда

offer 1

Одговорност

offer 1

Незгода

offer 2

Моторни возила

offer 3

Патничко

offer 2

Живот

offer 2

Транспорт

offer 2

Имот

Компании со кои соработуваме